Empresa

Ambar Grup Immobiliari

Som una empresa dedicada a la promoció immobiliària, amb una marcada tradició familiar fundada ara fa 30 anys a Terrassa. El nostre bagatge durant aquests anys ens encoratja a seguir encarant el futur amb la il·lusió, l’esforç i la qualitat que sempre hem aportat a les nostres promocions per millorar la qualitat de vida de les persones.

Per tal de desenvolupar la nostra activitat, com a empresa especialitzada en la construcció, hem buscat sempre la satisfacció màxima dels nostres clients.

I això només és possible pel fet d’escollir sempre les millors ubicacions, allà on a nosaltres ens agradaria viure.

Apliquem una arquitectura i un disseny al servei de les persones, dissenyant habitatges de dins cap enfora, destacant el confort per a tots els usuaris davant de qualsevol altra qüestió.

Seleccionem acuradament els materials i els acabats dels nostres edificis, posant tot l’èmfasi no només en la selecció sinó també en la col·locació de tots els equipaments.

La nostra experiència ens ha permès donar l’opció de personalitzar els habitatges al gust de cada comprador per aconseguir la seva satisfacció plena.

A més de la construcció també hem ajudat als nostres clients a trobar i aconseguir el millor finançament pel seu nou habitatge.

Dins d’aquest context, tampoc ens hem oblidat mai de donar un acurat servei postvenda per garantir la satisfacció de cada un dels nostres clients.

Perquè al final el més important és poder oferir una millor qualitat de vida als ciutadans, posant a l’abast de tothom una bona construcció i com nosaltres diem, portem “30 anys construint qualitat”.

A llarg d’aquests anys hem entregat 120 promocions amb més de 2.000 habitatges, entre cases i pisos. Aquestes són algunes de les nostres promocions més destacades a Terrassa:

BENVINGUTS!

Compara